Logo

Sarah Bernhardt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kage af dansk oprindelse, opkaldt efter den franske skuespillerinde Sarah Bernhardt (1844-1923) i forbindelse med hendes optræden i København.

Suppe à la Sarah Bernhardt = klar skildpaddesuppe med tapiokagryn. Som garniture serveres små kødboller med tomatsmag samt marvskiver.

Sarah Bernhardt er også betegnelse for en dessertkage.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her