Logo

Selleri til drys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selleripersille er en vidunderlig krydderurt, der sælges i små potter. Prøv selleripersillen i sydlandske retter, fx som pynt på en æggemad, drysset over en omelet eller som det grønne drys i en sandwich.
Sellerifrø kommer fra knoldselleri, der, når de har været i blomst, sætter disse frø. Frøene bruges knuste til sellerisalt, men er også veleg­nede som krydderi i tomatsaucer, til vildtretter, i brød og fx til hjemmelavede kiks.
Sellerisalt kan købes i velassorterede super­markeder, men er nemme at lave selv:
Blend 1 del sellerifrø med 2 dele havsalt og opbevar saltet i en lufttæt beholder. Anvend saltet til smørrebrød eller i kraftige saucer - og selvføl­gelig til en Bloody Mary med en frisk stilk blad­selleri!
Man bør unde sig selv altid at have lidt frisk selleri i køleskabet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her