Logo

Sharon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Japanerne spiser tørrede Sharon­frugter nytårsmorgen. Ikke kun fordi de smager godt, men også fordi man mener, at de gør det nemmere at komme gennem dagen derpå. Det kan blandt andet skyldes Sharon - frugtens store indhold af A-vitaminer.
Sharon er en forædlet sort af Kaki frugt og smager hen efter fersken, men er meget sødere. Den kan bruges i frugtsalaten, og kan spises med og uden skræl. Sharon-frugten stammer fra østen, men dyrkes nu også overalt i Middelhavsområdet.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her