Logo

Shoyu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Økologisk hvede Soya sauce eller Soy er en perfekt smagsgiver til vegetarretter, supper, saucer, marinader og dressing. Shoyu saucen fremstilles af 100 % rene produkter - rart når det er koncentrat. Først vaskes soyabønnen og ligges i blød i tønder, hvor den også koges. Så ristes hveden, som knuses og tilsættes. Derfra formes en fast blok som drysses med Aspergillus Oryzae - en lille svamp som giver de nødvendige enzymer til gæringsprocessen i et Muro - et rum med kontrolleret klima. Efter 2 dage er blokken blevet blevet til Koji, som mixes med vand og havsalt. Herefter modnes saucen i 6 - 8 måneder før den er klar til at komme på flaske.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her