Logo

Skvalderkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havens værste ukrudt, som også er en ud­mærket bladgrønsag. Den er meget vanskelig at luge væk på grund af de krybende jord­stængler og en masse udløbere. Det er deres typiske vækstform, der gør, at de danner tæt­te tæpper og spredes så hurtigt. Men mens alle kæmper for at udrydde skvalderkålen, glemmer vi, at vi kan plukke den og bruge den i mange retter på næsten samme måde som spinat. De første, spæde blade er fine i salater, men de bliver mere bitre med tiden, og så passer de bedre i bl.a. gratiner og tærter.
Man siger, at skvalderkål er god mod led­smerter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her