Logo

Spidskål - hovedkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er hovedkål, der i dag dyrkes flest af, og spidskål er den tidligste kål - den høstes allerede i juli måned. Den har løse blade, der er mør­kegrønne i de yderste blade og gulgrønne blade tæt ved stokken. Spidskålens blade er dejligt sprøde, og derfor egner de sig godt til en grov salat med gulerodsspåner eller sauteret på panden.
 
Andre typer hovedkål: hvidkål, rødkål, savoykål og rosenkål
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her