Logo

Stir-fry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Lynstegning i fx wok under konstant omrøring. Wokken skal være meget varm før olien tilsættes, olien skal være meget varm før ingredienserne tilsættes og stegetiden skal være meget kort (maden skal ikke koges).
Grønsager skal stadig være lidt sprøde - have bid.
Det er meget vigtigt at have alle ingredienser skåret småt og at ALT er klar før man begynder at Stir-fry.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her