Logo

Sukkerærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sukkerærter importeres i dag fra Spanien, Marokko og Asien. Det er sarte grønsager der må behandles varsomt. Fjern det groveste af stilken og kog dem højst i 2 minutter. De kan også vendes på panden i 1 minut og spises som tilbehør til mange kødretter eller de kan indgå i kinesiske wokretter.

 

Sukkerærter

Spanien, Marokko og Asien.

Så sarte og fine grønsager som sukker­ærter skal behandles med varsomhed på panden eller i gryden. Fjern det groveste af stilken, skyl dem og læg dem ned i kogende vand højst 2 min. Eller vend dem i smør på panden i et minut. De kan spises som gar­niture til alle slags kødretter. Eller som ingrediens i japanske eller kinesiske retter.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her