Logo

Syltet ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Unge rodskud af planten. Skuddene skrælles, udblødes i vand og koges sammen med sukker, til de er blevet bløde.
Ingefær dyrkes overalt i Østen og er af største betydning for orientalsk mad. Den anvendes både som frisk, tørret og syltet. Bruges bl. a. ved fremstilling af mango chutney. Indgår i mange orientalske gryderetter, hvor den er med til at give den typiske sur/søde smag af Orienten. Ingefær er derfor også velegnet som tilbehør til ristaffel. Også meget brugt til bagværk og populær til marmelade i England.
De bedste er de yngste rodskud, som også er de mindste. De ældre og noget større skud kan være træede.
Syltet ingefær - Pink, frisk og lidt parfumeret.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her