Logo

Torsk - saltvandsfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Torsk fanges året rundt, men regnes for mindre god i sommermånederne, hvor kødet kan være løst. Torsk sælges ofte renset, fileteret eller skåret i mindre stykker. Kødet er magert, hvidt og fast. Torsk koges eller steges hel, i stykker, skiver eller fileter, eller den kan anvendes i gratiner og til fars. Rognen forhandles ligesom leveren, som konserves. Store torsk saltes og tørres til klipfisk.
Størrelser: Stegetorsk 1/4-1 kg, kogetorsk 1-4 kg, kabliau over 4 kg (sælges altid udskåret).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her