Logo

ansjos - Engraulis encrasicholus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

an'sjos: højst 16-20 cm lang sildefisk med overbid, almindelig ved V-Europas kyster og i Middelhavet, foreløbig dog sjælden ved Danmark. Anvendes som konserves, nedlagt i krydret saltlage; filet'erne sælges under betegnelsen appetitsild. Saltede ansjoser kaldes sardeller; ansjos i dåse er enten ansjos eller brisling i krydderlage.

.............................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Ulve i Danmark
Effektiv reklame - klik her