Logo

béarnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

[bear'næ.z] (fransk): fra Béarn: sauce béarnaise er en emulgeret, varm hvid/gul, tyk sauce tilberedt af smør og æg og krydderurter, hovedsagelig estragon. Béarnaise er kreeret af kokken Collinet omkring 1830 i Auberge La Belle Béarnaise (Saint-Germain-en-Laye), opkaldt opkaldt efter den sydvestfranske provins Béarn.

Kan laves med béarnaise-essens; et krydderudtræk med eddike og vin, men server det ikke for en gourmet.

 

.............................................................................................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Ulve i Danmark
Effektiv reklame - klik her