Logo

Kvark

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bliver fremstillet af højpasteuriseret skummetmælk, der syrnes med mælkesyrebakterier og der tilsættes evt. osteløbe. Efter henstand, hvor mælken koagulerer, centrifugeres produktet. Her udskilles valle. Det tilbageblevne er kvarg, der tappes på bægre, der er klar til anvendelse. Kvark fremstilles naturel eller med vanilje. Kvark er velegnet i både kolde og varme retter samt i bagværk og salater.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her