Logo

Vilde ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En sivart, som vokser i søområdet mellem USA og Canada. Risen samles af chippewa-indianere, der i kano sejler igennem sivene og slår på dem, så riskornene falder ned i kanoen. Roald Als' værk: "Vilde Ris og Tamme indianere" kan anbefales.
Vilde ris er en betegnelse for ikke dyrkede risarter med lange, smalle uskallede mørke gryn; anvendes kogt som almindelige ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her