Logo

Aceto balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Aceto Balsamico (balsamisk fadlagret rødvinseddike) er en italiensk specialitet, som smager helt anderledes end andre eddiker.
Smagen er meget aromatisk, rund og krydret. Den koncentrerede og fyldige smag opnås ved, at druemosten lagres på fade af forskellige træsorter. Desto længere tids lagring, jo mere kostbar er eddiken. Aceto Balsamico bruges nærmest som et krydderi fødteks. i saucer og dressinger.
Findes også som Aceto Balsamico Italiensk fadlagret hvidvinseddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her