Logo

Fondant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fast, hvid sukkermasse fremstillet ved kogning af sukker.

Fondant tilsmages eller farves ofte med kaffe eller kakao og anvendes som fyld i konfekt, petit fours eller konditorkager.

Fondant
fra = sukkerglasur, lavet af sukker, vand og glykose.

Sukkermasse, der ved kogning og efterfølgende oparbejdning får en cremeagtig konsistens.

 

Fondantpulver er et specielt sukkerprodukt, der bl.a. kan købes hos Specialkøbmanden i Cityarkaden i København.

 

Andre forhandlere oplyses af Condi, tlf: 36 75 22 55

.

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her