Logo

Galangapulver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Galanga er en plante, der tilhører samme familie som ingefær. Den tykke rod af planten anvendes som krydderi i Østen. Roden kan tørres og pulveriseres ligesom ingefær og bruges som krydderi på samme vis som ingefær til fisk, kød, kylling, grønsager i dressinger mm. Den pulveriserede rod indgår i visse karryblandinger.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her