Logo

Glasere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1.
Stege (fx flæskesteg) dryppes med stegeskyen, så den får en blank, sprød svær.

2.
Grøntsager koges med fedtstof, væske og lidt sukker, så de overtrækkes med et lag glinsende sirup.
At glasere vil sige at give en tilberedt ret en flot, blank overflade fødteks. v.h.a. aspic eller sukkerlage - alt efter rettens art.

3.
Glasere:
oftest = overtrække bagværk, kød, fisk m. m. gele eller glasur.
Glasere en form, beklæde en form indvendig med "karamel".
Glasere grønsager, varme grønsager i smeltet fedtstof, så de får glans.
Glasere steg, fisk, sauce, at brune retten ved kraftig varme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her