Logo

Gratinere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bage en ret i ovnen ved høj varme, så der dannes en sprød, gylden overflade.
At gratinere er at give en ret en gylden/sprød overflade i ovnen ved stærk overvarme eller under grill.
Rasp, brødkrummer eller ost fordeles over retten, som herefter stilles i ovnen.
2
Gratinere er at udsætte en ret for stærk varme, helst udelukkende overvarme, og derved give den brun skorpe eller overflade.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her