Logo

Mexican beans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Under dette navn sælges røde bønner, eller pinto bønner i chilisauce. Varmes under nænsom omrøring og serveres med et stykke groft brød, eller de mexicanske majspandekager Tortillas.
Foretrækkes det at tilberede bønnerne med kød, (con carne), svitses først 200-250 gr. hakket oksekød, inden bønner tilsættes, og den færdige „Chili con carne" serveres som ovenfor nævnt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her