Logo

Muskatblommebrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Muskatblommebrud er den tynde hinde der sidder omkring muskatnødden. Den er mere olieholdig og smager lidt anderledes. Krydderiet fås både i hel og i stødt stand Farven er orange. Blommebrud udblødes i væske før brugen og bruges især i det kinesiske køkken. Krydderiet indgår i postejer, bagværk, sauterede grønsager mm.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her