Logo

Muskatblommebrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Muskatblommebrud er den tynde hinde der sidder omkring muskatnødden. Den er mere olieholdig og smager lidt anderledes. Krydderiet fås både i hel og i stødt stand Farven er orange. Blommebrud udblødes i væske før brugen og bruges især i det kinesiske køkken. Krydderiet indgår i postejer, bagværk, sauterede grønsager mm.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lars Løkke’s parti Moderaterne
Effektiv reklame - klik her