Logo

Flade brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det er kun i Europa, man har store, hævede brød bagt med hvedemel. I andre dele af verden er det risen, der er den mest almindelige kornsort, og brødene er med få undtagelser flade og bruges som erstatning for kniv og gaffel. De mest almindelige flade brød er chapatier, tortillaer, pita og nan. Det kan være svært at lave flade brød nøjagtig, som man gør det i de oprindelige lande, fordi det kræver specielle ovne og ingredienser, som ikke altid er til at få fat i her. Men med lidt kreativitet og tilpasning kan resultatet alligevel blive vellykket.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her