Logo

Cidereddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Cider-eddike har eksisteret siden æblecider er blevet sur. I gamle dage hævdes der at cidereddiken kunne kurere gigt, fremme vægttab og frugtbarhed.
En god cidereddike starter med hele modne æbler, der moses for at udtrække cideren.
Cideren hældes på træfade, hvor det naturlige sukkerindhold gærer til alkohol.
Den alkoholiske cider hældes på andre fade, her iltes den så luftens bakterier omdanner alkoholen til eddikesyre. Denne cidereddike lagres så på træfade til den har opnået sin optimale fylde og aroma.
Denne eddike fremstilles også industrielt af både æbleskral og kernehuse.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her