Logo

Basmatiris blandet med vilde ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En blanding af hvide, langkornede basmatiris og mørkebrune/sorte, langkornede vilde ris. Klæber ikke sammen efter kogning. Et relativt nyt blandingsprodukt, der er udviklet i Europa, hvor man værdsætter, at blandingen er nem og hurtig at koge og yderst rimelig i pris (skønt begge rissortet er førsteklasses). De to slags ris er forbehandlet hver for sig, så de bliver møre samtidig.
Kan købes: i velassorterede supermarkeder, visse helsekost- og delikatesseforretninger. Tilberedning: koges i 20-2S min.- dvs. langt kortere end alm. vilde ris. Absorberings eller afdrypningsmetoden, riskoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Leksikon
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her